Од немирите во Конгресот во Вашингтон

Американската полиција е во состојба на готовност поради евентуални напади пред втората годишнина од упадот во Капитол на 6 јануари 2021 година

Американска Американската полиција денеска соопшти дека е во состојба на готовност поради евентуални напади на Капитол. Соопштението е објавено во пресрет на втората годишнина од насилниот...