Вработен од обезбедување ја скршил вратата, починатиот му бил вујко

По ова насилно земање на починатиот, како во филмот со „Баба Зумбула“ , лекарите се јавиле кај семејството и им соопштиле дека треба да потпишат документ доколку не сакаат обдукција, по што дошол братот кој се извинил за нередот и направената штетата