МЕЃАШИ: МОН да воведе бесплатно тестирање во училиштата, настава да има и на отворено

Првата детска амбасада во светот МЕЃАШИ повикува на проактивност и мобилност од страна на Министерството за образование во образовниот систем, и бара да се воведе задолжително бесплатно...