(Видео) Собраниската Комисија за образование прекината поради несогласувања за дневниот ред

Повторно не почна расправата по двете точки на дневниот ред на деветта седница на собраниската Комисија за образование, наука и спорт. Поради несогласувања на опозициските пратеници...