Митреска: Мерките на Народната и Централните Банки во ковид-кризата, ги дадоа посакуваните резултати

Mерките и политиките спроведени од страна на Народната банка, како и централните банки воопшто, ги дадоа посакуваните резултати во ублажувањето на ефектите од корона-кризата. И покрај...