СДСМ: Пратеникот Јаулески не живее во станот каде се вршел претрес од Финансиска полиција, лагата на ВМРО-ДПМНЕ значи заштита на криминaл

Во меѓувреме во медиумите се појавија документи кои покажуваат на која адреса живее Јован Јаулески, односно стан кој го плаќа Собранието, за којшто граѓаните плаќаат 330...