СДСМ обвинува дека градоначалникот на Гази Баба ја наполнил општината со партиски кадри и семејни кланови, на потег е Антикорупциска

Градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски за неполни два месеца, откако стапна на челната позиција се соочува со обвинувања за непотизам и партизација на администрацијата,...