Исмајлоска за Мицкоски: Ги редеше покрај ѕид, сега ги тера да потпишат за „Северна“

Потегот на Мицкоски, Исмајлоска Старова го толкува и како порака до пратениците што ќе ратификуваат протокол за членство во НАТО со географската одредница „Северна“, нема да бидат на листа на предвремените парламентарни избори што се закажани на 12 април

Власта го чека предлог законот за амнестија од независните пратеници

Откако предлог-законот за амнестија за 27 април, поднесен од опозициската ВМРО-ДПМНЕ, вчера не го доби потребното мнозинство да биде ставен на дневен ред пленарна собраниска седница, независните...