Независните се лути, ама ќе се вклучат во преговорите за законот за ЈО

Министерството за правда, уште денес треба да го достави законот во Собрание на разгледување на сите политички субјекти, таму каде што е местото, а не во политичките штабови, велат од независната пратеничка група.