(ВИДЕО) Ристевски: Градоначалникот Муцунски ја задолжува Општина Аеродром со обврзница од 5,4 милиони евра со непозната камата

Тимчо Муцунски ја започна постапката за задолжување на Општина Аеродром со долгорочна денарска обврзница од 5,4 милиони евра, истакна на денешната прес-конференција, Милутин Ристевски, координатор на советничката...