Неизвесноста на светскиот пазар не го запре развојот на ОДВ ЕЛЕКТРИК, продолжуваат инвестициите во опрема и работна сила

Во време на голема економска и енергетска криза која станува се понеизвесна и подлабока поради актуелните случувања во светот, а пред се поради војната во Украина,...