(Видео)Мицкоски дојде во Собрание – пратеникот од БЕСА Кастриот Реџепи го спореди со покојниот Амди Бајрам

По објавата на пратеникот од БЕСА, Кастриот Реџепи дека нема да присуствува на седницата за гласање (не)доверба на Владата со што опозицискиот блок остана без потребниот...