Состанок на Опсерваторијата за безбедност на патиштата на Западен Балкан

Во организација на Секретаријатот на транспортната заедница, денеска во Скопје ќе биде одржан вториот состанок на Опсерваторијата за безбедност на патиштата на Западен Балкан. На состанокот,...