Разрешен директорот на струмичкото училиште во кое наставник е обвинет за полов напад врз дете

Градоначалникот на општина Струмица, Костадин Костадинов истакна дека е згрозен од наставникот во струмичко училиште за кој има сомневање дека недолично се однесувал со малолетна ученичка...