Четвртоодделенци од ООУ Илинден, Крива Паланка дел од „Магична мрежа на пријателство“

Учениците од четврто одделение од основното општинско училиште „Илинден“, Крива Паланка, од паралелката на наставничката Живка Стоилковска петта година по ред се дел од интернационалниот проект...