(ВИДЕО) Премиерот Заев на Самитот на Западен Балкан: Шансите за тргање на бугарската блокада ќе се зголемат по изборите во двете земји

Верувам дека постои решение и имам искуство во изнаоѓање многу решенија во изминатите четири години. Лично верувам дека до крајот на оваа година е можно решение,...