Патриотите влегуваат во невладиниот сектор

Во Централниот регистар вчера беа впишани две нови здруженија  „Национален фронт“- Прилеп и фондацијата „Македонско наследство Тодор Александров“. Овластено лице на прилепското здружение е Јане Ченто,...