Перспективи 2023 – Мишев: Државата, општеството и медиумите заостануваат зад светската поддршка за Украина

„И лично и професионално, конкретно со случувањата со руската агресија врз Украина, тоа беше испреплетено. Имаше моменти каде што беше тешко професионалното да се издвои од...