„Тенк“ за Јанкулоска продолжува со изведување писмени докази

Со изведување на писмени докази денеска во Кривичниот суд продолжува раздвоената постапка против поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска во случајот „Тенк“ на Специјалното јавно...