Фудбалските титани ја оставија душата на теренот во Катар, Аргентина го слави златото на мундијалот

Неизвесно до самиот крај, со два продолжетоци и трка по резултатот со пенали, Аргентина го освои златото на светското фудбалско првенство во Катар. Натпревар кој дoлго...