Грковска: Дефинирани се наредните чекори за воспоставување на електронски идентитет за секој граѓанин

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, денеска одржа работен состанок со естонскиот експерт Раул Каидро и претставници од Министерството...