Утре подготвителна седница на РКЕ, a до петок и одлука за новата цена на струјата

Сите енергетски компании побарале зголемување на цената на електричната енергија. За утре е закажана подготвителната седница на која Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ)...