Спречен шверц на 38 килограми канабис од албанска на македонска територија

Албанската полиција заплени 38 килограми канабис, што од Подградец, Република Албанија преку водите на Охридско Езеро требало да бидат прошверувани во Северна Македонија. Акцијата следувала по...