Институт ОХРИД: Подмладоци на партиите ќе потпишат декларација за фер, слободни и демократски избори

Во организација на Институтот ОХРИД, денеска ќе се одржи традиционалното потпишување на Декларација за фер, слободни и демократски избори меѓу претседателите на подмладоците на политичките партии....

Подмладоци на партиите потпишаа Декларација за фер, слободни и демократски избори

Претседателите на подмладоците на 33 политички партии денеска потпишаа Декларација за фер, слободни и демократски избори, а со парафирање на документот тие демонстираат и решителност за...