Од 1 јануари се намалува цената на струјата за домаќинствата во првиот и во вториот блок, а се зголемува во третиот и четвртиот блок

Намалување има и на цената за малите потрошувачи, соопшти денеска на прес-конференција претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимоски. Цената на електрична енергија кај домаќинствата...