(ФОТОГАЛЕРИЈА) Пожарот во Беровско потсети на ланската катастрофа, дејствува и полициски хеликоптер

Еден полициски хеликоптер од изутрината интензивно го гасне пожарот во беровскиот регион, изјави директорот на Центарот за управување со кризи (ЦУК) Стојанче Ангелов, наведувајќи дека хеликоптерот...