Приведените без бранители, адвокатите работат про боно – омбудсманот бара заштита на правата

Народниот правобранител, Насер Зибери и претседателот на Адвокатската комора, Љубомир Михајловски денеска потпишаа меморандум за соработка во насока на подобрување на учеството и заштитата на граѓаните...