Активист на ВМРО-ДПМНЕ попречувал снимање изјава пред сала „Расадник“ интервенирала и полицијата

На вчерашното снимање на едно видео обраќање на кандидатката за советничка Дина Спировска за скандалите, како што се наведува во соопштението од градската организација на СДСМ, ...