По четири години затвор за креаторите од „Јавна соба“, дозволиле споделување порнографскo видео со дете

Креаторот на групата, Дарко Костовски и администраторот Михаил Паневски се прогласени за виновни за производство и дистрибуција на детска порнографија. Тие, според пресудата, со умисла дозволиле...