Во Кривичниот суд утре ќе се одржи првото рочиште против Марјан Стаменковски сопственикот на порталот „Доказ”

Основното јавно обвинителство Скопје, по спроведена претходна постапка поднесе Обвинителен предлог против сопственикот на порталот „Доказ“, кој се товари дека преку веб порталот во негова сопственост,...