Продолжува владината агенда за стабилно снабдување со енергенси

Портпаролите на Владата, Муамет Хоџа и Душко Арсовски, на денешната прес-конференција информираа за донесените одлуки и заклучоци од 82. седница на Владата. Владата на вчерашната седница...

Новите предлог мерки за вакцинација во јавниот сектор на првата седница на Кризниот штаб, па на Влада

Предложената мерка на Комисијата е донесена со консензус и со неа се предвидува сите вработени во јавниот сектор и локалната самоуправа при одење на работното место...