Кузеска: Владата спречи дрстично поскапување на струјата, помош ќе добијат 7.500 домаќинства ВИДЕО

Со брза и навремена реакција на Владата предводена од СДСМ, спречен е ценовен шок за граѓаните и драстично зголемување на цената на струјата, вели Богданка Кузеска,...