(Фото и видео) Бујар Османи од Ирпињ, Киев: Над 70 отсто од зградите се целосно или делумно уништени

Во рамките на работната посета на Украина, министерот за надворешни работи Бујар Османи, придружуван од претставници на украинската Влада денеска го посети градот Ирпињ, на периферијата...