Началникот на ГШ на Армијата, генерал-потполковник Ѓурчиновски во посета на вооружените сили на Романија

Началникот на Генералштабот на Армијата, генерал-потполковник Васко Ѓурчиновски од денеска до 18.11.2022 година, ќе престојува во официјална посета на Вооружените сили на Република Романија. Како што...