Ковачевски: Поскапувањата се резултат на руско-украинската криза, нашите цени најниски во регионот

Руско-украинскиот конфликт направи комплетен дисбаланс во снабдувањето и во цените на прехранбените производи, на енергенсите, полуфабрикатите и суровините кои се тргуваат на нивото на Европа, нагласи...