Полицијата постапува по пријава за напад, eвакуирани повеќе објекти во центарот на Скопје 

Апелираме граѓаните да останат смирени, а медиумите да ги пренесуваат официјалните и точни информации, наведуваат од МВР Полицијата постапува по пријава за напад, откако едно лице...