ЈСП: измена на возниот ред на линијата 25 до Средно Водно

Исто така ЈСП информира и дека од денеска (27.07.2018 година), автобуската постојка кај џамијата Јаја-паша кон Бутел е поместена за стотина метри после пешачкиот надвозник, односно стојалиштето сега е пред ОУ „Лирија“