Лидерите од Западен Балкан во Берлин потпишаа три договори за забрзан регионален развој

Во рамки на самитот за Берлински процес што се одржува денеска во Берлин, од страна премиерот Димитар Ковачевски и лидерите од земјите од Западен Балкан беа...