(Во Живо) Церемонија на потпишување на документи и прес конференција на лидерите на „Отворен Балкан“

Активностите поврзани со самитот на „Отворен Балкан“  кој се одржува во Охрид, привршуваат. Како што е најавено следува церемонија на потпишување на заеднички документи и тоа:...