Од денес во потрагата по Мартин Јовановски на Халкидики се вклучува и куче трагач

Денеска на Халкидики во напорите за лоцирање на 31-годишниот Мартин Јовановски влегуваат воздушен дрон и куче трагач, објавија грчките медиуми. На петтиот ден од потрагата по...