Нема македонски државјани меѓу повредените во експлозијата на бродот во Истанбул

Нема македонски државјани меѓу повредените во експлозијата на бродот во Истанбул, изјавија од Министерството за надворешни работи со напомена дека го следат овој случај и доколку...