Милошоски: Задоволство во ВМРО-ДПМНЕ што е прифатена дискусија за Резолуцијата

Пратеникот Антонијо Милошоски, во име на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, денеска изрази задоволство што на вчерашната собраниска седница било прифатено да се дискутира за Резолуцијата за...