СДСМ ги повика сите пратеници да ги гласаат измените на Законот за минимална плата со најмал износ од 18.000 денари

Денеска на Комисијата за труд и социјална политика на дневен ред се измените и дополнувањата на Законот за минимална плата, со кои создаваме услови минималната плата...