Во духот на Светосавието – да се живее во мир, љубов и слога, одбележан националниот празник на Србите во земјава

Со пораки за јакнење на добрососедството и проширување и продлабочување на меѓудржавните односи и релациите меѓу двата народа, со благодарност за чествувањето на националниот празник на...