(ВИДЕО) Со истурена црвена боја пред Правда, Алијанса на Албанците го изрази револтот против повлечената предлог листа за помилување

Алијанса за Албанците изреволтирана од иницијативата за помилување која беше објавена , па повлечена  го обои со црвена боја Министерството за правда. Од подмладокот на партијата...