Мицкоски: На овие избори не бирате само градоначалник, туку по каква патека ќе се движи Македонија во следниот период

Ова не се обични избори, не се само избори за градоначалници, за советници во општинските совети.  Вие ќе одлучувате во која насока ќе се движи државата....