Нови имиња во ЦО на СДСМ: Архитектот Мишко Ралев и професорот Леонид Наков дел од тимот на Ковачевски

Лидерот на СДСМ, Димитар Ковачевски со членовите кои треба да ги предложи за највисокото партиско раководство, ветува нова енергија во СДСМ. Од партиски извори Нова дознава...