Битиќи: Засега имаме победа во четири општини во прв круг и сериозно водство во уште десетина

Денеска навистина имавме демократски избори, едни од подобрите организирани избори и тоа е важно за сите затоа што сметам дека само така ги враќаме демократските вредности...