Европската агенција за безбедност на воздушниот сообраќај (ЕАSА) предупредува на зголемена опасност од војната во Украина

Европската агенција за безбедност на воздушниот сообраќај (ЕАСА) денеска предупреди на зголемена опасност со која се соочуваат авиокомпаниите поради војната во Украина.  Под опасност (ЕАСА) ја...