Премиерот Ковачевски ја предводи владината делегација во официјална посета на Република Бугарија во чии рамки е предвидена и заедничка седница на двете влади

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски денеска заминува за Софија каде ќе ја предводи владината делегација во дводневна официјална посета на Република Бугарија...